Debatarrangement med Bent og Anders fra Tørfisk

Kom og mød Bent fra Tørfisk og Anders fra Fotovognen og Fætters.

Det handler om Thyborøn, om fiskeri og familiesammenhold. De vil levere en koncertkonstellation, hvor historier og anekdoter fra og om livet i Vestjylland.

Bent Bro har i 35 år arbejdet med – og for – fiskerne fra Thyborøn Havns Fiskeriforening, men i starten af ​​2020 gik han 'i land'. Siden 1981 har Bent Bro været medlem af TØRFISK, hvor han stadig synger og spiller guitar.

Anders er journalist på TV MIDTVEST, hvor han blandt andet er den ene del af duoen, der kører landsdelen tynd med Vibeke Nipper i FOTOVOGNEN. Han har spillet og sunget siden han var helt lille. Han spiller på klaver, keyboard, harmonika og guitar. Ud over at spille med ”den gamle” er Anders også en fjerdedel af gruppen FÆTTERS.

Anders og Bent er far og søn og de drager rundt i landet og fortæller og underholder med musik, fællessang og anekdoter.

Anders og Bent Bro vil tage publikum med på en sejltur i sang og musik med fortællinger fra det vestjyske område. Der indgår altid flere fællessange, så publikum også bliver en aktiv del af koncerten.

Og der vil under arrangementet være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Det er onsdag den 23. november 2022 kl. 19.00 – 21.00 i Uhresalen, Hinnerup bibliotek, Skovvej 18, 8382 Hinnerup.

Billetpris: Forsalg 75 kr. eller 100 kr. ved døren.

Køb billet her