Gulvhold

Mindfulness og skånsomme øvelser

Mindfulness og skånsomme øvelser

Favrskov aftenskole 2021

Hold start Mandag d.18. januar 2021 kl.10.45-11.45

Dette hold er for dig, der har brug for støtte til at være på det helt rigtige hold. Her kan du have fokus på det, der er vigtigt for dig. Her har du mulighed for at træne, hvis det er svært at træne andre steder. Måske vil du gerne ”gå til noget”, men synes ikke rigtig du passer ind. Det gør du her😊

Hvis du har smerter, er i en udfordrende livssituation eller har svært ved at finde balancen, kan holdet give dig overskud til at være der mere for dine nærmeste og for dig selv.

Kurset indeholder mange praktiske øvelser der bygger på systematisk træning i Mindfulness.

Vi arbejder med både liggende og siddende meditationer og vi laver fysiske Mindfulness/Yoga stræk og skånsomme styrkende øvelser.

I langsomt tempo øges din oplevelse af din egen krop og smerter, stress og uro dæmpes. I de fysiske øvelser ligger fokus på kropsbevidstheden og langsom opbyggelse af fornyet styrke. Du vil lære at give din krop opmærksomhed på en ny måde.

 

Alle kan være med, og der er god mulighed for individuel hensyntagen. Kom som du er – selv de dage du har det allerværst, finder vi en behagelig og aflastende stilling til dig og du vil gå gladere derfra.

 

Medbring gerne måtte, pude og et tæppe og kom i behageligt tøj.

 

Underviser: fysioterapeut og mastercoach Heike B. Jørgensen

 

Tilmelding til hold kan ske til skoleleder Ib Østergaard, 22880716, fav@favrskov-aftenskole.dk

Pris er:           655 kr. for 19 gange på hver 1,33 lektioner

                      Du betaler kun den forholdsmæssige pris fra når du starter.

dof