Gulvhold

Tilmelding: Kan ske til skoleleder Ib Østergaard, ved at skrive til
fav@favrskov-aftenskole.dk,
eller ring på 22 88 07 16

Mit navn er Mia Gamsgaard. Jeg har praktiseret yoga gennem flere år og gør det nu som en livsstil. Jeg blev uddannet yogalærer fra Yogahuset i Aalborg i 2018 (200 timers certificeret uddannelse) og har siden undervist både voksne samt børn i yoga.

Jeg har diagnosen leddegigt og oplever i den forbindelse, at jeg har stor gavn af min yogapraksis både fysisk og mentalt.

Jævnligt tager jeg ud og henter ny inspiration på yogaklasser/workshops hos forskellige yogalærere og du vil derfor opleve stor variation af indholdet på mine hold.

Hensyntagende hold

Dette hold er for dig, der på en eller anden vis er begrænset i bevægeapparatet og derfor har brug for særlige hensyn, når vi praktiserer yoga. Der vil på klassen være god tid til at finde variationer af stillinger, som passer den enkelte. Klassen vil bestå af rolige blide yogaøvelser, hvor vi stille og roligt arbejder med bevægelighed, balance og styrke. Samtidig vil vi inddrage åndedrætsøvelser, meditationsøvelser og afspænding.  Vi arbejder både stående, siddende og liggende på en yogamåtte på gulvet.

Af hensyn til corovid-19 skal I selv have Yogamåtte, lager eller tæppe med.

Al vores undervisning er særligt tilrettelagt for deltagere, der på grund af bevægelses handicap ikke kan deltage på et almindeligt tilrettelagt hold med samme emne.
Der er til undervisningen max. 8 deltagere på holdet.

dof