Debatskabende arrangement med Jerk Langer

Jerk W. Langer nr. 4. Fotograf John Bendtsen.jpg

DET GODE LIV – ALT HVAD DU BØR VIDE OM ANTIINFLAMMATORISK KOST OG BLODTRYK

Helt overordnet får du i dette foredrag viden om og værktøjer til:

– Glad, sund og slank

– Sov godt. Ny energi. Vægttab

– Stabilt blodsukker. Bedre fordøjelse

– Godt humør. Færre smerter

Er du klar til den store forvandling? Det er aldrig for sent at hanke op i sit helbred. Snarere tværtimod, siger læge og forfatter Jerk W. Langer.

Bliv inspireret af kloge valg i hverdagen uden løftede pegefingre. Se yngre ud. Smid overflødige kg uden sult. Slip af med smerter. Få styr på blodsukker, gigt, hud, blodtryk, kolesterol, tarmflora og fordøjelse. Husk bedre. Brug for mindre medicin. Lev længere og vær rask, glad og aktiv imens.

Jerk W. Langer viser dig, hvordan du gør med udgangspunkt i sine bestsellerbøger “21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost” om antiinflammatorisk mad, bevægelse, motion og levevis. Det er både underholdende, spændende og inspirerende.

Vi taler om antiinflammatorisk kost og levevis, det helt nye begreb inden for sundhed, som Jerk har indført i Danmark. Du får hans bud på, hvad en sund slankekur egentlig går ud på.

Undervejs kommer du op at stå, får mange praktiske råd, et par gode grin, samt venlig puf bagi. Ingen tomme løfter eller alternativ snik-snak, men reel viden og konkrete løsninger. Samt god lejlighed til at stille alle de spørgsmål du vil.

 

Om emnet: Blodtryk

Blodtryksværdien angiver hvor stort et tryk blodet yder på blodkarrene. Man måler typisk blodtryk vha. en slags manchet til formålet, som pustes op for derefter langsomt at lade luften sive ud igen.

En blodtryksmåling angives med to tal, f. eks. 120 over 60. Det første tal kaldes for systolen, det andet diastolen. Systolen angiver det såkaldte arbejdstryk og systolen det såkaldte hviletryk.

I hvilke situationer er det vigtigt at få målt blodtryk, og hvad vil det sige, hvis man har for højt blodtryk? Og for lavt? Hvad kan det betyde for almentilstanden?

Foredrag om blodtryk kigger nærmere på emnet og giver svar på spørgsmål.

Sted: Hinnerup Bibliotek & Kulturhus, Skovvej 18, 8382 Hinnerup
Mandag d. 7. oktober 2019 kl. 19.00

Forsalg 50,-

Køb billetter her