Henrik Krogh - "Godt arbejdsmiljø i en ekstra krævende tid"

Udgivet 5. oktober 2023

Glæd Jer til dette debat arrangement som Favrskov Aftenskole afholder i Uhresalen på Hinnerup Bibliotek, Skovvej 18, 8382 Hinnerup - Mandag den 6. november 2023 kl. 19:00-21:30

Flyt fokus fra stress, til fravær af trivselstegn før, under og efter krævende perioder.

I dette spændende og aktuelle foredrag/debatarrangement, angriber Henrik Krogh sygefravær, forebyggelse af stress og kunsten at kunne fastholde og tiltrække medarbejdere fra en helt ny vinkel. Foredraget handler om hvordan man flytter fokus fra stress til fravær af trivselstegn før, under og efter omfattende perioder.

Arbejdspladserne ønsker mentalt robuste medarbejdere, der sjældent er syge og som også har dét ekstra gear. Men hvad har de engagerede, forandringsparate og robuste medarbejdere brug for i en ekstra krævende tid for at sikre, de er langtidsholdbare? Henrik giver Jer konkrete råd til at sikre trivslen på arbejdspladsen, og dermed forebygge stresskollaps og sygefravær.

Henrik Krogh har undervist og holdt foredrag om stress og trivsel i 34 år, og har de sidste 15 år haft særlig fokus på alle de ”langtidsfriske” medarbejdere.

Her får I...

  • Et tankevækkende og inspirerende foredrag om at flytte fokus fra stress til fravær af trivselstegn
  • Læring af kraftfulde teknikker og trivselsstrategier, der giver jer mere overskud
  • Et fagligt, underholdende og lærerigt indspark, der forebygger stress og langvarigt sygefravær

Anmeldelse af Henrik Krogh:

"Henrik Krogh er absolut en af Danmarks bedste entertainere med et informativt show i verdensklasse. 6 stjerner på en skala til 5."

 

Billetter kan købes her: 

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/icxeofa45z